Vláček jako dárek k narozeninám

Všichni rodiče před příchodem narozenin svých dětí propadnou zoufalství, protože nevědí, čím dětem udělat největší radost. Ještě horší je to v případě, pokud jste přesvědčeni o tom, že doma už máte snad všechny hračky světa. Kromě velkolepé narozeninové oslavy je však potřeba zakoupit i dárek, který vašeho syna nebo dceru uchvátí.
Výjimečným dárkem by mohl být právě dřevěný vláček, se kterým si vyhrají všechny malé děti bez ohledu na pohlaví. A jestli ho ještě nemáte, věřte, že se ním trefíte do gusta i tomu vašemu.
vláček pro děti

Jaký vybrat?

Pro ty nejmenší děti (batolata) by bylo ideální, zvolit dřevěný vlak na provázku. Tahat ho pak může kamkoliv si smyslí a zabaví se s ním na hodně dlouho dobu. Rozhlédněte se i v nabídce skládacích vagonů, které na sobě mají kostky, díky kterým se dítě naučí mít lepší motoriku a posílí logické myšlení.
Je to totiž hračka, která má úspěch u dětí už od pradávna a není se vlastně ani čemu divit.
Starší děti, které už touží po tom, jezdit s malými autíčky nebo vlaky po dráze, ocení pestrý výběr mašinek. V současné době existuje nespočet druhů, které jsou designově natolik hezké a šikovně promyšlené, že jich vaše dítě nepustí ani z ruky. Největší oblibu mají policejní, hasičské nebo vagónek se sanitkou.
tahání vláčku

Rychlostní typy

V posledních letech si získaly dětské srdce i rychlostní mašinky, které jezdí samy na baterie. Jestli si jich zakoupíte i vy, postavte jim velkolepou dráhu, po které budou jezdit. Upoutají tak dětskou pozornost a vylepší jejich hru o opravdové nádraží.
dřevěná mašinka
Nalezete jich v různých barvách, typech a zpravidla mají i několik vagónů, které k sobě připevníte magnetem.
Nelámejte si hlavu nad dárkem, protože je jednoduché potěšit dítě zcela obyčejnou a roky ověřenou hračkou, která neomrzí snad ani budoucí generaci. A narozeninový den vašeho dítěte bude zcela určitě bezchybní.